Congres

Download hier: BROCHURE WILHELMINAPIER_2

Rotterdam congresstad

Rotterdam is als grootste haven letterlijk de toegangspoort voor Europa. Maar er is meer dan dat. De Maasstad is een vooraanstaand centrum voor de medische, creatieve, architectonische en food-sector. Rotterdamse universiteiten, onderwijsinstellingen en kenniscentra, waaronder de Erasmus Universiteit, staan internationaal in hoog aanzien vanwege hun kwalitatief hoogstaand onderzoek en onderwijs.

Rotterdam is een stad waar de wereld samen komt. Een culturele ‘melting pot’ van 173 verschillende nationaliteiten die met hun open blik en creativiteit de kern vormen van de kosmopolitische sfeer. De daden- en vernieuwingsdrang van de Rotterdammers is legendarisch en uit zich in een snel groeiende skyline. Spectaculaire, ultramoderne hoogbouw van de beroemdste architecten staat zij aan zij met historische havengebouwen zoals de Cruise Terminal en Hotel New York. Rotterdam is bakermat van de wereldwijde dance-scene en thuishaven voor vele grensverleggende festivals. Regelmatig openen nieuwe restaurants, cafés en clubs hun deuren. Gerenommeerde musea boeien steeds met spraakmakende tentoonstellingen.

Cruise Terminal Rotterdam: de ideale congreslocatie

De Cruise Terminal Rotterdam biedt een panoramisch uitzicht en vormt met haar indrukwekkende architectuur het ideale Rotterdamse decor voor een geslaagd congres. De locatie is uitstekend bereikbaar met alle vormen van vervoer; ligt op loopafstand van het bruisende winkel- en uitgaanscentrum en heeft twee van de beste Rotterdamse 4 sterrenhotels als buren.

De Cruise Terminal Rotterdam kan u met een eigen productie- en technische afdeling ondersteuning bieden bij elke aspect van uw evenement. De cateringpartners staan garant voor een topproduct F&B en onovertroffen service.Back to Top ↑